Met Avifauna de winter door

hier kunt u oproepen, mededelingen, excursies, lezingen van anderen(derden) plaatsen.

Moderator:hdelange

Gesloten
jhvenema
Vogelaar
Vogelaar
Berichten:447
Lid geworden op:09 mei 2009, 22:42
Met Avifauna de winter door

Bericht door jhvenema » 15 okt 2015, 12:32

Beste leden,

In het weekend van 2-4 oktober hebben diverse Avifaunaleden genoten van de vaarexcursie op de Waddenzee. De weersomstandigheden waren schitterend. Alle beschikbare plaatsen waren bezet. Binnenkort zal een verslag op deze website verschijnen.

Verder kunnen wij met trots mededelen dat onze voorzitter op dit moment de laatste hand legt aan het boek 'Vogels van Groningen'. Binnenkort zal het boek, met 300 kleurenfoto's, worden opgemaakt. Het boek zal dan begin volgend jaar verschijnen. Rondom het uitkomen van het boek zal Avifauna een eenvoudige feestelijke bijeenkomst gaan organiseren op een nog nader te bepalen locatie en tijdstip. Wij hopen daar dan uiteraard veel Avifaunaleden te treffen die het boek ter plaatse met korting kunnen aanschaffen. Nadere informatie, ook over eventuele voorintekening op dit boek, volgt zodra dat mogelijk is.

Ook zullen tussen november 2015 en maart 2016 weer een 4-tal lezingen op een woensdagavond worden georganiseerd. Diverse sprekers zijn reeds benaderd. Definitieve aankondigingen volgen binnenkort op deze website.

Op woensdagavond 9 december 2015 zal de ALV worden gehouden vanaf 20.00 uur in 't Vinkhuys in Groningen. Informatie hierover volgt t.z.t. Hou deze avond dus alvast vrij.

De redactie van de Grauwe Gors is inmiddels gestart met de samenstelling van de nieuwe Gors die ergens in maart 2016 zal verschijnen. Kopij is nog van harte welkom!

groet, het bestuur.

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast