Pagina 1 van 1

ToH Vogeldag, 3 mei a.s.

Geplaatst: 11 apr 2014, 19:52
door mbot
Herken je één, meerdere of wellicht alle soorten op onderstaande foto? Dan zou ik me maar inschrijven voor de Top Of Holland-Vogeldag 2014, want dat kan je zo maar een nieuw carbonstatief ter waarde van bijna 600 euro, aangeboden door Foto Sipkes Groningen, opleveren! Alle soorten zijn ooit gezien in de noordelijke drie provincies op of rond 3 mei, dus dat het kan is reeds bewezen!
Ergo: stuur een mail naar topofholland@gmail.com, kom alleen of met een team op 3 mei lekker vogelen in het noorden des lands en wellicht val je met de neus in de boter. En mocht het vogelend onverhoopt niet lukken, Scopac biedt de maker van de beste niet-vogelfoto een splinternieuwe telescoopdrager aan, terwijl Inezia Tours leuke hebbedingetjes verloot bij het afsluitende "vette bek" in Schierzicht in Lauwersoog.
Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de excursie. Mocht je óf niet bekend zijn met de soorten, óf niet weten wat je waar wanneer precies moet zoeken: het voltallige bestuur van ToH staat voor 20 euro p.p. de gehele dag voor je klaar, neemt je mee naar de beste gebieden en leidt je linea recta naar de beste soorten. Inschrijven kan via eerder genoemde mailadres.
Meer info vind je op http://www.lauwersmeer.com onder de knop Top-of-Holland
Graag tot zaterdag 3 mei!
vogeldag.jpg
vogeldag.jpg (387.28KiB)3228 keer bekeken

Re: ToH Vogeldag, 3 mei a.s.

Geplaatst: 28 apr 2014, 20:16
door mbot
Je hebt nog een paar dagen om je aan te melden voor de excursie of je te registreren wanneer je lekker zelf gaat vogelen en dus gaat meezoeken naar de soort van de dag. Kijk op www.lauwersmeer.com (knop Top-of-Holland) of stuur ons een mail (topofholland at gmail.com). Tot zaterdag!